Goedkope-Zonvakanties.nl, de site voor goedkope zonvakanties naar diverse zonovergoten landen.

Goedkope Zonvakanties
Ons volgen?
GO UP

Goedkope zonvakantie Tunesië

  /  Goedkope zonvakantie Tunesië

Zonvakanties Tunesië

Tunesië is een zonnig en interessant land. De echte zon liefhebbers hebben er genoeg plaats, De lange zandstranden en de vele watersportactiviteiten. Tunesie heeft een uitgebreide kustlijn. Er zijn volop zon uren wat het een plek maakt voor de perfecte zon vakantie.

Sunweb

Corendon

Prijsvrij.nl

TUI.nl

Meer dan 2485 vakanties, vanaf 179 euro p.p.Meer dan 2300 vakanties, vanaf 199 euro p.p.Meer dan 5733 vakanties vanaf 179 euro p.p.Meer dan 2000 vakanties vanaf 149 euro p.p.

Tunesië ligt centraal in Noord-Afrika en is door o.a. de rijke geschiedenis en fraaie zandstranden aan de Middellandse Zee bij velen een populaire vakantiebestemming. Het meest toeristische gebied bestaat vnl. uit de noordoostkust met de badplaatsen Gammarth, Nabeul, Hammamet, Port El Kantaoui, (Hammam) Sousse, Monastir (Skanes), Mahdia en als zuidelijkste deel het eiland Djerba. De bebouwing langs de kust bestaat vnl. uit grote, naast elkaar gelegen hotels. De natuurlijke grens in het zuiden is de Sahara met enkele oase-stadjes, zoals Tozeur. Het land kent veel archeologische plekken, zoals dat van Carthago. De hoofdstad Tunis in het noordoosten heeft een aantal historische gebouwen, moderne winkelcentra en een sfeervolle medina met smalle straatjes vol souvenirs. Het land is vooral populair bij families met kinderen, stellen en strandliefhebbers.

Nieuwsbrief Goedkope-Zonvakanties
Ontvang de beste deals in je inbox!
Sluiten