Goedkope zonvakantie Tunesië

Zonvakanties Tunesië

Tunesië is een zonnig en interessant land. De echte zon liefhebbers hebben er genoeg plaats, De lange zandstranden en de vele watersportactiviteiten. Tunesie heeft een uitgebreide kustlijn. Er zijn volop zon uren wat het een plek maakt voor de perfecte zon vakantie.

Sunweb
Corendon
Prijsvrij.nl
Meer dan 2485 vakanties, vanaf 179 euro p.p.Meer dan 2300 vakanties, vanaf 199 euro p.p.Meer dan 5733 vakanties vanaf 179 euro p.p.
Klik hier Klik hier

Klik hier

Tunesië ligt centraal in Noord-Afrika en is door o.a. de rijke geschiedenis en fraaie zandstranden aan de Middellandse Zee bij velen een populaire vakantiebestemming. Het meest toeristische gebied bestaat vnl. uit de noordoostkust met de badplaatsen Gammarth, Nabeul, Hammamet, Port El Kantaoui, (Hammam) Sousse, Monastir (Skanes), Mahdia en als zuidelijkste deel het eiland Djerba. De bebouwing langs de kust bestaat vnl. uit grote, naast elkaar gelegen hotels. De natuurlijke grens in het zuiden is de Sahara met enkele oase-stadjes, zoals Tozeur. Het land kent veel archeologische plekken, zoals dat van Carthago. De hoofdstad Tunis in het noordoosten heeft een aantal historische gebouwen, moderne winkelcentra en een sfeervolle medina met smalle straatjes vol souvenirs. Het land is vooral populair bij families met kinderen, stellen en strandliefhebbers.

 

Waarom zijn vakanties naar tunesie goedkoop?

Er zijn verschillende redenen waarom vakanties naar Tunesië goedkoop kunnen zijn:

Lage kosten van leven: In Tunesië zijn de levenskosten en huisvestingskosten lager dan in veel andere Europese landen. Dit betekent dat accommodatie en maaltijden vaak goedkoper zijn, wat de totale kosten van de vakantie kan verlagen.

Lage vliegticketprijzen: Tunesië is een populaire vakantiebestemming voor Europese toeristen en daarom zijn er vaak lage vliegticketprijzen beschikbaar vanuit verschillende Europese steden.

Lage belastingen: Tunesië heeft lagere belastingen dan veel andere landen, wat betekent dat producten en diensten vaak goedkoper zijn.

Massatoerisme: Tunesië heeft veel massatoerisme, wat betekent dat er veel goedkope accommodatie en vakantiepakketten beschikbaar zijn.

Valutaverschil: De Tunesische dinar is minder waard dan de Euro, wat betekent dat Europese toeristen meer kunnen kopen voor hun geld in Tunesië.