Goedkope-Zonvakanties.nl, de site voor goedkope zonvakanties naar diverse zonovergoten landen.

Goedkope Zonvakanties
Ons volgen?
GO UP

Goedkope Zonvakanties Spanje

  /  Goedkope Zonvakanties Spanje

Spanje is een heerlijk land voor je zonvakantie. In tweeënhalf tot drie uur vlieg je van het koude en regenachtige Nederland naar de badplaatsen aan de Middellandse Zee, waar allerlei vormen van accommodatie de basis vormen voor een onvergetelijke zonvakantie.

De Spaanse costa’s van oost naar west

De Spaanse zuidkust loopt van de grens met Frankrijk tot die met Portugal. Van oost naar west zijn de meest populaire kustgebieden de Costa Brava, de Costa Dorada, de Costa Blanca, de Costa Tropical, de Costa del Sol en de Costa de La Luz. Elk van deze costa’s biedt de perfecte ingrediënten voor een zonvakantie, overgoten met een regionaal sausje.

 

Vergelijk nu de goedkoopste Zonvakanties!

Start nu onze speciale Zonvakantie vergelijker en zoek de goedkoopste deals!

Sunweb

Corendon

Prijsvrij.nl

TUI.nl

Meer dan 2485 vakanties, vanaf 179 euro p.p.Meer dan 2300 vakanties, vanaf 199 euro p.p.Meer dan 5733 vakanties vanaf 179 euro p.p.Meer dan 2000 vakanties vanaf 149 euro p.p.

 

Activiteiten in Spanje

Goedkope Zonvakantie Spanje De meest in het oog springende activiteiten aan de Spaanse costa’s vinden zich op en aan het water plaats: beachvolleybal, jetskiën, waterskiën, stuiteren op de banana boat, duiken, parasailing en natuurlijk zwemmen. Aan elke Spaanse costa liggen één of meer grote steden. In de meeste gevallen zijn deze de moeite van een bezoekje waard. Zie hoe de Spanjaarden wonen en leven, drink iets op hun terrasjes en proef de lokale tapa’s. Het wordt bijzonder gewaardeerd als je nieuw geleerde Spaanse woorden meteen uitprobeert op de lokale bevolking.

Vind hier jouw spaanse zonvakantie

Vind hier jouw zonvakantie Op zoek naar een goedkope zonvakantie in Spanje? Hier maken we het jou makkelijk. Dagelijks zoeken we letterlijk urenlang de websites van touroperators en reisbureaus af om de beste aanbiedingen te vinden. Hiermee besparen we jou een hoop tijd. Maar –en dat is misschien wel belangrijker- ook scheelt dit jou heel veel geld. Dus bekijk nu de laagste prijzen voor zonvakanties naar Spanje en boek meteen, want voor je het weet gaan de prijzen weer omhoog!

Activiteiten en bezienswaardigheden Spanje

De meest in het oog springende activiteiten aan de Spaanse costa’s vinden zich op en aan het water plaats: beachvolleybal, jetskiën, waterskiën, stuiteren op de banana boat, duiken, parasailing en natuurlijk zwemmen. Aan elke Spaanse costa liggen één of meer grote steden. In de meeste gevallen zijn deze de moeite van een bezoekje waard. Zie hoe de Spanjaarden wonen en leven, drink iets op hun terrasjes en proef de lokale tapa’s. Het wordt bijzonder gewaardeerd als je nieuw geleerde Spaanse woorden meteen uitprobeert op de lokale bevolking.

Het Spaanse achterland

Maar Spanje is meer dan alleen maar zon, zee en strand. Wie een reisgids in de koffer steekt, ontdekt dit al vóór aankomst in het land. Met witgekalkte en roodgedakte dorpjes in een achterland vol olijf- en sinaasappelgaarden, hoge bergen en prachtige stuwmeren, is Spanje op alle vlakken een fotogeniek land. In de binnenlanden vind je uitgestrekte natuurgebieden en dorpjes met boetieks en galerieën in nauwe, steile straatjes. Dit zijn leuke bestemmingen voor een dagtochtje door de binnenlanden met een huurauto, of tijdens één van de excursies die worden aangeboden.

Het weer in Spanje

Hieronder staat het weer de komende dagen in Spanje, het weer per regio kan natuurlijk verschillen.

Foto’s Spanje van vakantiegangers aan het strand!

 

Vergelijk nu de goedkoopste Zonvakanties!

Start nu onze speciale Zonvakantie vergelijker en zoek de goedkoopste deals!

Feiten Spanje

Hieronder enkele feiten over Spanje op een rij:

  • Inwoners: 46,6 miljoen
  • Betaalmiddel: Euro
  • Taal: Spaans
  • Totale landoppervlakte: 506.000 km2
  • Motto: Steeds verder
  • Klimaten: Mediterraan, Subtropisch, Woestijn, Hooggebergte, Land en Zeeklimaat

Interessante Spaanse websites

Enkele interessante spaanse websites

Nieuwsbrief Goedkope-Zonvakanties
Ontvang de beste deals in je inbox!
Sluiten