Goedkope Zonvakanties Italië

Goedkope zonvakantie Italie

We associëren Italië vaak met stijl, luxe, dure kledingmerken en High Society. Dat is aan één kant natuurlijk ook wel zo. Bestemmingen als Sardinië, Venetië en Cinque Terre trekken welgestelde mensen en beroemdheden. Maar dit betekent niet dat heel Italië zo is. Er zijn genoeg plekken waar je goedkoop op vakantie kunt, om op je eigen manier van het heerlijke eten, de mooie natuur en de heerlijke stranden te genieten!

Sunweb
Corendon
Prijsvrij.nl
Meer dan 2485 vakanties, vanaf 179 euro p.p.Meer dan 2300 vakanties, vanaf 199 euro p.p.Meer dan 5733 vakanties vanaf 179 euro p.p.
Klik hier Klik hier

Klik hier

Op deze website helpen we je geld te besparen op je vakantie naar Italië. Wij hebben alleen de goedkoopste zonvakanties naar het land van de tricolore op een rijtje gezet. Zo hou je geld op zak voor andere zaken, bijvoorbeeld een feestmaal of een avondje stappen.
Hieronder staan de Goekope zonvakanties naar Italie !

Italië schatten

Heerlijk eten, archeologische schatten, zonnige stranden, een levendig uitgaansleven: Italië heeft het allemaal. Geen wonder dat zoveel mensen jaar in, jaar uit naar Italië op vakantie gaan. Als jij hier nog niet bent geweest, is dit je kans. Op deze site vind je betaalbare reizen naar het land van Ferrari, Armani en Ramazzotti.

Waar kan ik heen in Italië?

Italië is een enorm land met duizenden kilometers kustlijn. Er zijn dan ook heel wat vakantieregio’s in Italië. De Toscane, De Bloemenregio, het Gardameer en Sicilië zijn misschien wel het populairst. En de kust bij Rimini is een favoriete bestemming voor jongerenvakanties. Wij nodigen je uit om op je gemak de aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Let wel op dat je de juiste verwachtingen hebt over het klimaat en het weer. Het doel is immers om uitgerust en met een lekker kleurtje weer thuis te komen, nietwaar?

Andere bestemmingen dan Italië

Italië ligt betrekkelijk dichtbij. Maar in het najaar kan het hier behoorlijk frisjes worden. Aan het strand liggen is dan nauwelijks meer mogelijk. Wil je tijdens de donkere maanden genieten van het licht en een bruin kleurtje kweken, dan zul je iets verder weg moeten. De Canarische Eilanden, die bij Spanje horen, liggen ter hoogte van Zuid-Marokko en hebben de ‘eeuwige lente’. Ook in landen als Tunesië en Egypte is de temperatuur in de winter nog aangenaam. Bekijk op deze site de aanbiedingen!

 

Feiten Italië

Hieronder enkele feiten over Italië op een rij:

  • Inwoners: 58 miljoen
  • Betalen met: EURO
  • Religie Rooms Katholiek
  • Oppervlakte: +- 300.000m2

Interessante Italiaanse websites

Enkele interessante Italiaanse websites