Goedkope Zonvakanties Griekenland

Ook voor wie al heel wat heeft gereisd, is Griekenland een magische bestemming. Sterker nog: voor velen is dit de favoriete vakantiebestemming. |En als je mensen vraagt waarom Griekenland nu eigenlijk zo speciaal voor hen is, kunnen ze dat moeilijk uitleggen. Zijn het de vele eilanden, elk werelden op zich? Is het de combinatie van temperament en vriendelijkheid? Is het de nabijheid van Azië? Zijn het de witgekalkte dorpjes met hun blauwen deuren en nauwe straatjes? Wat het ook is dat mensen tot Griekenland aantrekt, een feit is dat de sfeer in dit land heel anders is dan in bijvoorbeeld Spanje of Italië. En ook al ligt Turkije op zwemafstand van sommige Griekse eilanden, ook met de oosterburen is er een wereld van verschil. Als jij benieuwd bent wat Griekenland zo uniek maakt, is dit je kans. Op deze pagina zetten we de beste en goedkoopste aanbiedingen voor reizen naar Griekenland op een rijtje.

Sunweb
Corendon
Prijsvrij.nl
Meer dan 2485 vakanties, vanaf 179 euro p.p.Meer dan 2300 vakanties, vanaf 199 euro p.p.Meer dan 5733 vakanties vanaf 179 euro p.p.
Klik hier Klik hier

Klik hier

Goedkope zonvakantie naar Griekenland

Dus jij bent op zoek naar een goedkope zonvakantie? Griekenland staat steeds vaker in de top van de voordeligste bestemmingen. Dat heeft natuurlijk deels met de economische crisis te maken, die Griekenland hard heeft geraakt. Hoteleigenaren zijn hierdoor genoopt om hun tarieven te verlagen. Voor de toerist is overigens weinig van de malaise te merken. Het leven is nog even gemoedelijk en de toeristische faciliteiten werken op volle toeren. Boek je goedkope zonvakantie naar Griekenland via deze pagina!

Vergelijk nu de goedkoopste Zonvakanties!

Start nu onze speciale Zonvakantie vergelijker en zoek de goedkoopste deals!

Een land voor levensgenieters

Griekenland genieten
Wie aan Griekenland denkt, ziet heerlijke gerechten, verweerde vissers in gammele bootjes en slaperige dorpjes voor zich. Het is alsof je de hele vakantie lang in een ansichtkaart rondloopt. En ook al vind je hier voldoende discotheken en hippe strandtenten, het blijft toch een bestemming voor wie tot rust wil komen. In de bergen, in een rotsachtig baaitje voor jezelf of lekker aan het zwembad van je appartementencomplex. Goedkoop naar Griekenland is mogelijk!

Griekse oudheden

Griekenland is niet alleen een prachtige bestemming voor een goedkope zonvakantie. Dit land is de wieg van onze moderne beschaving en is werkelijk bezaaid met oude tempels, badhuizen, standbeelden en agora’s. Een bezoek aan Griekenland heeft dus altijd een cultureel element. Maar wees niet bevreesd: je zult je nooit vervelen. De geschiedenis is in Griekenland zo levendig dat het net is alsof je terug in de tijd bent gereisd. En wie heeft nooit gedroomd over tijdreizen?

Het weer in Griekenland

Hieronder staat het weer de komende dagen in Griekenland, het weer per regio kan natuurlijk verschillen. Griekenland staat bekend om het mooie weer, in Griekenland valt weinig regen.

Foto’s Griekenland

In samenwerking met flickr tonen we diverse foto’s van griekenland met deze slideshow. Wacht niet langer en kies hierboven direct uw reis naar griekenland!

Vergelijk nu de goedkoopste Zonvakanties!

Start nu onze speciale Zonvakantie vergelijker en zoek de goedkoopste deals!

 

Feiten Griekenland

Hieronder enkele feiten over Griekenland op een rij:

  • Inwoners: 10,7 miljoen
  • Betaalmiddel: Euro
  • Taal: Grieks
  • Totale landoppervlakte: 132.000 km2
  • Tijdsverschil Nederland: 2 uur

Waarom zijn vakanties naar Griekenland goedkoop?

Er zijn verschillende redenen waarom vakanties naar Griekenland goedkoop kunnen zijn:

De Griekse munteenheid, de euro, is relatief goedkoop in vergelijking met andere valuta. Dit betekent dat je meer kunt doen met je geld tijdens je vakantie.

Griekenland is een populaire bestemming voor vakanties, wat betekent dat er veel aanbiedingen en kortingen beschikbaar zijn.

Griekenland heeft een lange kustlijn met veel eilanden, wat betekent dat er een grote keuze is aan accommodaties, van goedkope appartementen tot luxe villa’s.

Griekse eten en drinken zijn vaak goedkoop in vergelijking met andere Europese landen. Je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten en wijn tegen lage kosten.

Griekenland heeft veel goedkope vluchten vanuit verschillende Europese steden, wat betekent dat je niet veel hoeft te betalen voor je reis.