Goedkope zonvakantie in december

Goedkope zonvakantie in december

Bij een zonvakantie denken veel mensen aan de zomerperiode, of het voor- of najaar. Maar er zijn ook bestemmingen te boeken waar het ook in december heerlijk is om te verblijven. Een goedkope zonvakantie in december is heel goed mogelijk. Er zijn landen waar het ook in de koudste maanden van het jaar in Nederland nog prima vertoeven is. Niet voor niets overwinteren veel oudere mensen in Spanje, bij voorbeeld aan de Costa del Sol of de Costa Brava.

In December Schijnt de zon in Egypte altijd

Goedkope zonvakantie in december
Een populaire bestemming voor een goedkope zonvakantie in december is Egypte. In dit land is weliswaar soms wat politieke onrust, maar daar merk je weinig van in de regio Sharm al Sheik waar de populaire vakantiebestemmingen liggen. In Egypte is het gedurende het hele jaar prachtig weer en je kunt er altijd genieten van de zon en de zee. Bovendien biedt dit land qua cultuur en natuur ook heel veel. Liefhebbers van de duiksport komen er prima aan hun trekken, je kunt er prachtige duiken maken, zowel voor ervaren duikers als minder ervaren onderwatersporters. Snorkelen kan natuurlijk ook als je duiken wat te hoog gegrepen vindt. De mensen zijn er gastvrij en het eten is heerlijk.

Sunweb
Corendon
Prijsvrij.nl
Meer dan 2485 vakanties, vanaf 179 euro p.p.Meer dan 2300 vakanties, vanaf 199 euro p.p.Meer dan 5733 vakanties vanaf 179 euro p.p.
Klik hier Klik hier

Klik hier

December = Genieten aan Spaanse kust

Goedkope zonvakantie in december
ook in december is het aan de Spaanse zuidkust heerlijk weer. Het is er natuurlijk geen 35 graden, maar een comfortabele 20 graden wordt over het algemeen wel behaald aan de costa’s. Het is niet voor niets dat veel gepensioneerde Nederlanders de koude maanden van het jaar niet in Nederland doorbrengen maar naar warmere oorden vertrekken. Wil jij ook genieten van een goedkope zonvakantie in december? Bekijk dan nu direct het aanbod op Goedkope-zonvakanties.nl. Je kunt in het menu je voorkeuren aangeven qua land en accommodatie. Aan de hand daarvan krijg je direct een overzicht te zien van de beste aanbiedingen van dit moment.

Goedkope zonvakantie in december

Er zijn genoeg bestemmingen in zuid Europa waar je ook gedurende de wintermaanden heerlijk kunt genieten van de zon. Door het subtropische klimaat wordt het er niet echt koud en sneeuw valt er daardoor ook maar zelden. In Malaga aan de Spaanse Costa del Sol heeft het sinds de temperatuur waarnemingen begonnen maar 1 keer gevroren en toen zakte de temperatuur maar net onder de nul graden. Verder is het in dit soort streken altijd aangenaam warm en ligt de temperatuur meestal rond de twintig graden. Wel valt er soms iets meer neerslag, maar na een bui klaart het weer vaak snel weer op. Dit geldt ook voor andere bestemmingen in het zuiden, zoals Griekenland, Turkije en Portugal. Steek je over naar Afrika dan wordt het nog een beetje warmer en kun je zelfs zonverbrand terugkomen van een welverdiende goedkope zonvakantie in december.