Goedkope Zonvakanties Brazilie

Goedkope zonvakantie brazilie

Brazilie met een kustlijn van 8000 kilometer. Daar zult u weinig moeite hebben om een een mooi plekje te vinden op het strand. Brazilie staat niet alleen bekend om de vele zon uren maar ook om het bekende carnaval!!! Door de vele zonuren hoort Brazilie ook thuis in de selectie van goedkope-zonvakanties.nl! Brazilië is met 8.5 miljoen km² het op 4 na grootste land ter wereld en het grootste van Zuid-Amerika. Het land heeft niet alleen enorme steden en meer dan 7000km strand, maar ook grote natuurgebieden, waaronder de watervallen van Iguaçu, het oerwoud van Patanel en het grootste tropische regenwoud ter wereld, het Amazonegebied. De mix aan culturen in Brazilië hebben elk hun eigen gewoontes en tradities meegenomen met een vrolijke, vriendelijke bevolking als gevolg waarbij muziek en dans een grote rol spelen.

Sunweb
Corendon
Prijsvrij.nl
Meer dan 2485 vakanties, vanaf 179 euro p.p.Meer dan 2300 vakanties, vanaf 199 euro p.p.Meer dan 5733 vakanties vanaf 179 euro p.p.
Klik hier Klik hier

Klik hier

De verschillen in Brazilië tussen arm en rijk zijn echter zeer groot. Vooral in de grote steden vormen de krottenwijken (zgn. favelas) soms grote contrasten met de vaak luxueuze hotels in bv. Fortaleza. Brazilië heeft helaas ook een enigszins criminele reputatie. De overheid doet er veel aan om toeristen veilig van hun vakantie te laten genieten. Zo is er vooral langs de stranden en in de buurt van internationale hotels extra bewaking. De accommodaties in Brazilië variëren van kleine eenvoudige pousada’s tot luxe internationale 5-sterren hotels.